Pumpkin Chicken Brown Rice

Pumpkin Chicken Brown Rice

4.3 16 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • dried scallops rinsed, soaked to soften and patted dry with paper towels
    4
  • yellow onions cut in wedges
    30 g
  • shallots
    25 g
  • garlic cloves
    15 g
  • cooking oil
    20 g
  • water
    400 g
  • brown rice rinsed and soaked for 1 hour, drained
    200 g
  • chicken fillets cut in pieces (3 cm)
    200 g
  • Japanese pumpkin (Kabocha) cut in cubes (1.5 cm x 1.5 cm)
    100 g
  • light soy sauce
    30 g
  • dark sesame oil
    10 g
  • white pepper powder
    1 pinch
  • salt
    ½ tsp
  • dried shrimp (προαιρετικό πεδίο) toasted, to garnish
    50 g
  • fried garlic (προαιρετικό πεδίο) to garnish
    1 tsp
  • spring onion (προαιρετικό πεδίο) chopped, to garnish
    1 sprig

Διατροφή ανά 1 portions

Θερμίδες 342 kcal / 1429 kJ
Πρωτεΐνη 18 g
Λιπαρά 9 g
Υδατάνθρακες 44 g
Φυτικές ίνες 3 g
Κορεσμένα λιπαρά 1 g
Νάτριο 309 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων