Sopa de calamar a la paprika con crutones TM6

Sopa de calamar a la paprika con crutones TM6

4.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 45 λεπτ.
4 porciones

Υλικά

Sopa de calamar ahumado con paprika
  • de cebolla cortada en trozos
    150 g
  • de perejil fresco sólo las hojas
    2 ramitas
  • de aceite de oliva
    30 g
  • de calamar limpio, cortado en aros (2-3 cm), con tentáculos
    650 g
  • de zanahorias peladas, cortadas en cubos (1 cm)
    150 g
  • de jitomate triturado
    400 g
  • de agua
    300 g
  • de sal
    ½ cdita
  • de paprika, ahumada y molida
    1 cdita
Crutones de pan de ajo
  • dientes de ajo pelados
    2
  • de aceite de oliva
    10 g
  • de baguette cortado en cubos (1-2 cm)
    60 g

Διατροφή ανά 1 porción

Θερμίδες 351.5 kcal / 1470.8 kJ
Πρωτεΐνη 28.8 g
Λιπαρά 15.5 g
Υδατάνθρακες 24.3 g
Φυτικές ίνες 4.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.5 g
Νάτριο 1031.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων