Sopa de calamar a la paprika con crutones TM6

Sopa de calamar a la paprika con crutones TM6

4.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 45 λεπτ.
4 porciones

Υλικά

Sopa de calamar ahumado con paprika
  • 150 g de cebolla cortada en trozos
  • 2 ramitas de perejil fresco sólo las hojas
  • 30 g de aceite de oliva
  • 650 g de calamar limpio, cortado en aros (2-3 cm), con tentáculos
  • 150 g de zanahorias peladas, cortadas en cubos (1 cm)
  • 400 g de jitomate triturado
  • 300 g de agua
  • ½ cdita de sal
  • 1 cdita de paprika, ahumada y molida
Crutones de pan de ajo
  • 2 dientes de ajo pelados
  • 10 g de aceite de oliva
  • 60 g de baguette cortado en cubos (1-2 cm)

Διατροφή ανά 1 porción

Θερμίδες 351.5 kcal / 1470.8 kJ
Πρωτεΐνη 28.8 g
Λιπαρά 15.5 g
Υδατάνθρακες 24.3 g
Φυτικές ίνες 4.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.5 g
Νάτριο 1031.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων