Συσκευές & Αξεσουάρ
Chicken and port pâté
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
2 portions
Υλικά
Pâté
-
eschalot cut into halves1
-
shortcut bacon rasher (approx. 40 g), rind removed and cut into pieces1
-
butter cut into cubes50 g
-
dried thyme½ tsp
-
ground allspice¼ tsp
-
Port40 g
-
chicken livers washed and patted dry100 g
-
sea salt¼ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
double cream40 g
-
ground ginger1 pinch
White balsamic reduction
-
lemon zest only, no white pith1
-
white balsamic vinegar500 g
-
dry sherry50 g
-
raw sugar80 g
-
dried bay leaves2
-
white peppercorns (see Tips)8
-
fresh thyme leaves only6 sprigs
-
spring onion/shallot trimmed and cut into halves1
Jelly topping
-
gelatine leaf (titanium strength)1
-
Port80 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
630.7 mg
Πρωτεΐνη
14.5 g
Θερμίδες
1945.5 kJ /
463.2 kcal
Λιπαρά
33.9 g
Φυτικές ίνες
0.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
20.9 g
Υδατάνθρακες
11.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνShredded chicken and sweet potato salad with cranberry dressing
1ωρ.
Oysters Kilpatrick
15 λεπτ.
Baked salmon cheesecake
26ωρ. 35 λεπτ.
Spinach and rocket salad with cream cheese dressing
30 λεπτ.
Buffalo Chicken Spring Rolls
1ωρ. 30 λεπτ.
Broccoli stem falafel
25ωρ. 40 λεπτ.
Versatile smooth soup
45 λεπτ.
Beetroot carpaccio with burrata
1ωρ. 25 λεπτ.
Sicilian prawn salad
40 λεπτ.
Aussie potato salad
1ωρ. 30 λεπτ.
Fresh tomato salsa (Pico de gallo)
15 λεπτ.
Pork and chicken terrine
3ωρ. 20 λεπτ.