
Συσκευές & Αξεσουάρ
Chicken and port pâté
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
2 portions
Υλικά
Pâté
-
eschalot cut into halves1
-
shortcut bacon rasher (approx. 40 g), rind removed and cut into pieces1
-
butter cut into cubes50 g
-
dried thyme½ tsp
-
ground allspice¼ tsp
-
Port40 g
-
chicken livers washed and patted dry100 g
-
sea salt¼ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
double cream40 g
-
ground ginger1 pinch
White balsamic reduction
-
lemon zest only, no white pith1
-
white balsamic vinegar500 g
-
dry sherry50 g
-
raw sugar80 g
-
dried bay leaves2
-
white peppercorns (see Tips)8
-
fresh thyme leaves only6 sprigs
-
spring onion/shallot trimmed and cut into halves1
Jelly topping
-
gelatine leaf (titanium strength)1
-
Port80 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
463.2 kcal /
1945.5 kJ
Πρωτεΐνη
14.5 g
Λιπαρά
33.9 g
Υδατάνθρακες
11.8 g
Φυτικές ίνες
0.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
20.9 g
Νάτριο
630.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChar siu bao pork buns
6ωρ. 35 λεπτ.
Patatas bravas with chorizo
1ωρ. 20 λεπτ.
Herbed chicken hors d'oeuvres
35 λεπτ.
Chicken 65 and green chutney
1ωρ. 5 λεπτ.
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15 λεπτ.
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 λεπτ.
Jalapeño poppers
35 λεπτ.
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2ωρ. 30 λεπτ.
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 λεπτ.
Spiced garlic prawns and calamari
15 λεπτ.
Mushroom cappuccino
25 λεπτ.
Chicken Katsu Sandwich Sushi (Onigirazu)
1ωρ. 30 λεπτ.