Συσκευές & Αξεσουάρ
Lamb and barley soup
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
2 portions
Υλικά
-
lamb cut into pieces and partially frozen100 g
-
onion cut into quarters1
-
leek (approx. 1 leek), white part only and cut into pieces140 g
-
carrot cut into pieces1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra for garnishing4 - 5 sprigs
-
pearl barley80 g
-
lamb bones100 g
-
water600 g
-
Meat stock paste (see Tips)1 tbsp
-
sea salt plus extra to taste¼ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1350.5 mg
Πρωτεΐνη
27.9 g
Θερμίδες
1644.9 kJ /
391.7 kcal
Λιπαρά
12.7 g
Φυτικές ίνες
12.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.3 g
Υδατάνθρακες
35.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Cooking for Me and You
70 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCurried carrot and ginger soup
40 min
Chicken laksa
30 min
Vietnamese mixed meat pho
1 godz. 50 min
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1 godz. 40 min
Pumpkin and ginger soup
35 min
Smoky Mexican bean soup
35 min
Pea and ham soup
2 godz. 20 min
Grisons barley soup
1 godz. 15 min
Hearty seafood chowder
45 min
Pea and mint soup
20 min
Chicken and sweet corn soup
30 min
Hearty seven vegetable soup
30 min