
Συσκευές & Αξεσουάρ
Χοιρινά μάγουλα κρασάτα sous-vide
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 8ωρ. 45 λεπτ.
4 μερίδες
Υλικά
-
ελαιόλαδο20 γρ.
-
κόκκινα κρεμμύδια κομμένα σε τρίγωνες φέτες (wedges)200 γρ.
-
καρότο σε φέτες (0,5 εκ.)120 - 150 γρ.
-
κλωνάρι σέλινου σε φέτες (0,5 εκ.)50 - 70 γρ.
-
κόκκινο κρασί80 γρ.
-
αλάτι1 κ.γλ.
-
χοιρινά μάγουλα (περίπου 150 γρ. το καθένα)4
-
νερό για το βύθισμα της σακούλας
-
πιπέρι, αλεσμένο½ κ.γλ.
-
δεντρολίβανο, φρέσκο (μόνο τα φύλλα)2 κ.γλ.
-
χυμό λεμονιού, φρεσκοστυμμένο (από μισό λεμόνι)30 γρ.
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 μερίδα
Νάτριο
89 mg
Πρωτεΐνη
33 g
Θερμίδες
2505 kJ /
598 kcal
Λιπαρά
48 g
Φυτικές ίνες
2.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
19 g
Υδατάνθρακες
5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Sous-Vide
12 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΚεφτεδάκια με σάλτσα ντομάτας
1ωρ. 10 λεπτ.
Κοτόπουλο με μέλι και σουσάμι
40 λεπτ.
Κοτομπουκιές
30 λεπτ.
Σουτζουκάκια με ρύζι
50 λεπτ.
Πατέ σε ζύμη (Ισπανία)
Καμία βαθμολογία
Μουσακάς
2ωρ.
Κοτόπουλο και ζεστή πατατοσαλάτα
55 λεπτ.
Κοτόπουλο κάρυ με σάλτσα ντομάτας
45 λεπτ.
Χοιρινό Κινέζικο sweet & sour
3ωρ.
Κοτομπουκιές με τσάτνεϊ πεπονιού
3ωρ.
Βοδινό στιφάδο με νιόκι
1ωρ. 30 λεπτ.
Αρνίσια παϊδάκια και πατατοσαλάτα με ψητές πατάτες
Καμία βαθμολογία