Spaghetti alla carbonara

4.4 195 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • de parmesan coupé en morceaux (3 cm)
    40 g
  • de pecorino (προαιρετικό πεδίο) coupé en morceaux (3 cm)
    30 g
  • de guanciale détaillé en dés (voir Conseils)
    150 g
    150 g de pancetta, détaillé en dés (voir Conseils)
  • d'huile d'olive extra vierge
    15 g
  • œuf
    1
  • jaunes d'œufs
    3
  • de sel
    1 pincée
  • de poivre noir moulu
    3 pincées
  • eau salée pour la cuisson des spaghetti
  • de pâtes sèches, type spaghetti
    320 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 579.4 kcal / 2424.3 kJ
Πρωτεΐνη 22.2 g
Λιπαρά 26.5 g
Υδατάνθρακες 61.1 g
Φυτικές ίνες 2.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 8.9 g
Νάτριο 453.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων