
Συσκευές & Αξεσουάρ
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 portions
Υλικά
Macadamia cream
-
sourdough bread cut into pieces50 g
-
milk175 g
-
extra virgin olive oil35 g
-
macadamia nuts toasted150 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
lemon zested and juiced1
-
apple cider vinegar50 g
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
Spring vegetables
-
water500 g
-
sea salt1 tsp
-
green beans trimmed200 g
-
asparagus trimmed2 bunches
-
fresh green peas250 g
-
fresh mint leaves only, roughly chopped2 sprigs
Crispy-skinned snapper
-
salted butter100 g
-
snapper fillets, skin on6
-
sea salt flakes to season
-
ground black pepper to season
-
vegetable oil4 tbsp
-
lemon juice only1
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
679.7 kcal /
2854.6 kJ
Πρωτεΐνη
31.9 g
Λιπαρά
53.8 g
Υδατάνθρακες
14 g
Φυτικές ίνες
8.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
14.9 g
Νάτριο
1510.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Good Food Mark LaBrooy
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTeriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50 λεπτ.
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 λεπτ.
Scallops with pea purée
25 λεπτ.
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 λεπτ.
Fish pie with mashed potato topping
2ωρ.
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45 λεπτ.
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40 λεπτ.
Coconut fish curry
1ωρ. 10 λεπτ.
Mussels in white wine and cream sauce
45 λεπτ.
Superfood salmon salad
1ωρ. 5 λεπτ.
Mediterranean vegetable bake
50 λεπτ.
Steamed salmon with broccoli pesto
25 λεπτ.