
Συσκευές & Αξεσουάρ
Karrykylling med rissalat
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
6 portioner
Υλικά
-
kyllingebryst, uden skind skåret i mindre stykker (3 cm x 3 cm)300 g
-
abrikos, tørret, udstenet halveret50 g
-
salt1 teske
-
sort peber, stødt½ teske
-
solsikkeolie40 g
-
vand140 g
-
græsk yoghurt130 g
-
gurkemeje, stødt1 spsk
-
karry mild2 spsk
-
ris, parboiled langkornet350 g
-
kokosmælk, dåse400 g
-
ærter, frost optøet80 g
-
salatblade til servering, f.eks. cikorie
-
mandler, flager ristet (ca. 40 g)
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
415 kcal /
1736 kJ
Πρωτεΐνη
19 g
Λιπαρά
11 g
Υδατάνθρακες
56 g
Φυτικές ίνες
4.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
2 g
Νάτριο
463 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Sensommerretter
15 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKinesisk svinekød med grøntsager
1 Std. 20 Min
Kylling garam masala
50 Min
Kylling teriyaki
20 Min
Pad thai med kylling
Keine Bewertungen
Kyllingebryst pizzaiola
55 Min
Piri Piri kylling med salat
Keine Bewertungen
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Keine Bewertungen
Provencalsk kylling
Keine Bewertungen
Kylling med honning og blomkålspuré
Keine Bewertungen
Steak au Poivre (peberbøf)
Keine Bewertungen
Oksekødskofta med feta
Keine Bewertungen
Kaloriefattig lasagne
Keine Bewertungen