Korean pickled potato salad (peeler)

Korean pickled potato salad (peeler)

4.9 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 25ωρ. 10 λεπτ.
6 portions

Υλικά

Pickled vegetables
  • soy sauce
    250 g
  • white sugar
    200 g
  • white wine vinegar
    250 g
  • daikon (approx. 400-600 g), trimmed, peeled, cut into quarters and finely sliced.
    1
  • carrot peeled and cut into slices (3 mm)
    1
  • fresh long red chillies trimmed and thinly sliced, plus extra to garnish
    2
Potato salad
  • new baby potatoes cut an even size that fit through hole in mixing bowl lid
    800 g
  • water
    1600 g
  • sea salt
    1 tsp
  • spring onions/shallots trimmed and cut into pieces, plus extra to garnish
    3
  • Kewpie mayonnaise
    200 g
  • sesame oil
    ¼ tsp
  • Lebanese cucumber cut into quarters and sliced
    1

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 526.4 kcal / 2202.6 kJ
Πρωτεΐνη 7.3 g
Λιπαρά 24.1 g
Υδατάνθρακες 65.7 g
Φυτικές ίνες 5.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.6 g
Νάτριο 2877.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων