Salmón al vapor con glaseado de soya y jengibre

Salmón al vapor con glaseado de soya y jengibre

4.8 297 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 porciones

Υλικά

  • 1200 g de agua
  • 1 ½ cdita de sal
  • 200 g de arroz jazmín
    200 g de arroz basmati
  • 4 filetes de salmón fresco, sin piel ni huesos (aprox. 100-150 g cada uno)
  • sal para sazonar
  • 2 cdita de jengibre en polvo
  • 4 pizcas de pimienta negra molida
  • 200 g de chícharos
  • 10 g de jengibre pelado y en rebanadas (2 mm)
  • 80 g de miel de abeja
  • 30 g de salsa de soya
  • ½ cdita de ajo en polvo
  • 1 - 2 pizcas de hojuelas de chile seco
  • 10 g de cebolla cambray en rebanadas finas
  • 1 cdita de ajonjolí tostado

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porción

Θερμίδες 1103.8 kcal / 4618.3 kJ
Πρωτεΐνη 86.8 g
Λιπαρά 54 g
Υδατάνθρακες 62.5 g
Φυτικές ίνες 2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 12.5 g
Νάτριο 1536.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων