Salmón asado con miso y salsa picante gochujang

Salmón asado con miso y salsa picante gochujang

5.0 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 7ωρ. 30 λεπτ.
10 porciones

Υλικά

  • 4 dientes de ajo pelados
  • 40 g de jengibre pelado y en trozos
  • 80 g de miel de abeja
  • 15 g de vinagre blanco
  • 60 g de pasta de chile coreano
  • 60 g de pasta miso
  • 20 g de salsa de soya
  • 30 g de aceite de ajonjolí
  • 1 salmón fesco, entero, sin visceras (aprox. 2 kg)
  • 4 cdas de aceite de girasol para engrasar
  • 200 g de hongo shiitake seco hidratados y en rebanadas (5 mm)
  • 2 cdas de aceite de ajonjolí
  • 30 g de cebolla cambray en rebanadas de 2 mm
  • 2 limones amarillos en rebanadas
  • ajonjolí tostado (προαιρετικό πεδίο) blanco y negro
  • 10 g de brotes (προαιρετικό πεδίο)

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porción

Θερμίδες 245.8 kcal / 1028.4 kJ
Πρωτεΐνη 10.4 g
Λιπαρά 17.4 g
Υδατάνθρακες 13.4 g
Φυτικές ίνες 1.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.9 g
Νάτριο 583.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων