Salmón asado con miso y salsa picante gochujang

Salmón asado con miso y salsa picante gochujang

5.0 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 7ωρ. 30 λεπτ.
10 porciones

Υλικά

  • dientes de ajo pelados
    4
  • de jengibre pelado y en trozos
    40 g
  • de miel de abeja
    80 g
  • de vinagre blanco
    15 g
  • de pasta de chile coreano
    60 g
  • de pasta miso
    60 g
  • de salsa de soya
    20 g
  • de aceite de ajonjolí
    30 g
  • salmón fesco, entero, sin visceras (aprox. 2 kg)
    1
  • de aceite de girasol para engrasar
    4 cdas
  • de hongo shiitake seco hidratados y en rebanadas (5 mm)
    200 g
  • de aceite de ajonjolí
    2 cdas
  • de cebolla cambray en rebanadas de 2 mm
    30 g
  • limones amarillos en rebanadas
    2
  • ajonjolí tostado (προαιρετικό πεδίο) blanco y negro
  • de brotes (προαιρετικό πεδίο)
    10 g

Διατροφή ανά 1 porción

Θερμίδες 245.8 kcal / 1028.4 kJ
Πρωτεΐνη 10.4 g
Λιπαρά 17.4 g
Υδατάνθρακες 13.4 g
Φυτικές ίνες 1.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.9 g
Νάτριο 583.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων