Omelete de raiz de salsa

Omelete de raiz de salsa

3.5 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
2 doses

Υλικά

  • raiz de salsa cortada em fatias (5 mm aprox.)
    200 g
    200 g pastinaca, cortada em fatias (5 mm aprox.)
  • ervilhas de quebrar cortadas em metades
    100 g
  • cebolos (spring onions) cortados em rodelas (1 cm aprox.)
    2
  • tomate-cereja cortado em metades
    100 g
  • queijo cheddar cortado em pedaços
    50 g
  • dente de alho
    1
  • ovos
    4
  • queijo quark magro
    75 g
  • farinha de trigo
    1 c. sopa de
  • sal
    ½ c. chá de
  • pimenta-de-caiena em pó
    ¼ c. chá de
  • água
    500 g

Διατροφή ανά 1 dose

Θερμίδες 352.6 kcal / 1475 kJ
Πρωτεΐνη 27.5 g
Λιπαρά 18.2 g
Υδατάνθρακες 21.5 g
Φυτικές ίνες 5.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 7.9 g
Νάτριο 1090.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων