Morucha de Salamanca con setas y crema de boletus

Morucha de Salamanca con setas y crema de boletus

4.0 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
8 raciones

Υλικά

  • de boletus deshidratados
    50 g
  • de agua caliente
    500 g
  • de aceite de oliva (y algo más para regar)
    120 g
  • de puerro en rodajas
    100 g
  • de cebolla en trozos
    100 g
  • de brandy
    50 g
  • de babilla de ternera (en una pieza) salpimentada
    1000 g
  • de caramelo líquido
    1 - 2 cucharadas
  • de sal
    1 cucharadita
  • de pimienta blanca molida
    2 pellizcos
  • de setas frescas en láminas o en tiras
    250 g

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 289 kcal / 1207 kJ
Πρωτεΐνη 26.9 g
Λιπαρά 19.1 g
Υδατάνθρακες 2.3 g
Φυτικές ίνες 1.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων