
Συσκευές & Αξεσουάρ
Polenta with mediterranean vegetables
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Polenta
-
eggplant (approx. 450 g), trimmed and cut into slices (5mm thickness)1
-
sea salt to sprinkle and season
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
water900 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
zucchinis (approx. 450 g), trimmed and cut into slices (3 mm thickness)2
-
extra virgin olive oil plus an extra 4 tbsp to fry25 g
-
salted butter20 g
-
polenta200 g
-
garlic cloves2
-
medium onion cut into quarters1
-
capsicum yellow or orange, cut into strips (5 mm)200 g
-
dried mixed herbs1 tsp
-
tomatoes ripe but firm, cut into slices3 - 4
-
ground black pepper to season
-
cream cheese cut into small pieces250 g
-
fresh basil leaves only, to garnish
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
389.2 kcal /
1628.4 kJ
Πρωτεΐνη
10.9 g
Λιπαρά
27.1 g
Υδατάνθρακες
32.2 g
Φυτικές ίνες
10.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
11.3 g
Νάτριο
335.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Comfort food in cast iron
12 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSichuan zucchini and eggplant
1ωρ. 15 λεπτ.
Spelt Margherita pizza
2ωρ.
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55 λεπτ.
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30 λεπτ.
Mushroom quinotto
30 λεπτ.
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20 λεπτ.
Risotto pomodori with burrata
40 λεπτ.
Pickled red onions
1ωρ. 50 λεπτ.
Yellow chicken curry with rice
1ωρ.
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1ωρ. 35 λεπτ.
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 λεπτ.
All in one bowl bolognese
40 λεπτ.