
Συσκευές & Αξεσουάρ
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
beetroot small, peeled (see Tip)300 g
-
zucchini cut into pieces (5 cm long)250 g
Dressing
-
extra virgin olive oil70 g
-
white vinegar30 g
-
lemon juice15 g
-
Dijon mustard½ tsp
-
maple syrup10 g
-
dried basil½ tsp
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
burrata cheese250 g
-
fresh basil leaves only, torn
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
394.5 kcal /
1650.4 kJ
Πρωτεΐνη
15.9 g
Λιπαρά
31.7 g
Υδατάνθρακες
12.6 g
Φυτικές ίνες
2.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
11 g
Νάτριο
506.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBuffalo Chicken Spring Rolls
1h 30min
Baked salmon cheesecake
26h 35min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Oysters Mignonette
5min
Parmesan gelato
4h 30min
Grain free wraps
15min
Shichimi togarashi seasoning
1h 10min
Fresh tomato salsa (Pico de gallo)
15min
Pork and chicken terrine
3h 20min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10min
Summer vegetable salad with maple tahini dressing
Pas d’évaluation
Thai watermelon salad
50min