Συσκευές & Αξεσουάρ
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
beetroot small, peeled (see Tip)300 g
-
zucchini cut into pieces (5 cm long)250 g
Dressing
-
extra virgin olive oil70 g
-
white vinegar30 g
-
lemon juice15 g
-
Dijon mustard½ tsp
-
maple syrup10 g
-
dried basil½ tsp
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
burrata cheese250 g
-
fresh basil leaves only, torn
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
506.7 mg
Πρωτεΐνη
15.9 g
Θερμίδες
1650.4 kJ /
394.5 kcal
Λιπαρά
31.7 g
Φυτικές ίνες
2.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
11 g
Υδατάνθρακες
12.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCommunity fave brown rice salad
55 λεπτ.
Pork gyoza with soy dipping sauce
1ωρ.
Bacon and spring onion potato salad
1ωρ. 5 λεπτ.
Vegetable spring rolls
1ωρ. 10 λεπτ.
Curried carrot and ginger soup
40 λεπτ.
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 λεπτ.
Aussie potato salad
1ωρ. 30 λεπτ.
Herbed chicken hors d'oeuvres
35 λεπτ.
Tandoori chicken
45 λεπτ.
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1ωρ. 40 λεπτ.
Scallops with pea purée
25 λεπτ.
Seekh kebabs
50 λεπτ.