
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ukrainske chebureks
Προετοιμασία 55 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
10 stykker
Υλικά
Fyld
-
løg skåret i halve100 g
-
vindruekerneolie15 g
-
oksetykkam, udbenet sener fjernet, delvist frosset og skåret i stykker (2 cm - se tip)500 g
-
persille, frisk kun blade (ca. 1 bundt)10 g
-
merian, tørret eller timian1 spsk
-
salt1 tsk
-
sort peber, stødt1 tsk
Dej
-
hvedemel plus ekstra til drys350 g
-
vand300 g
-
vindruekerneolie plus ekstra til stegning30 g
-
sukker¾ tsk
-
salt¾ tsk
-
æggeblomme1
Διατροφή ανά 1 stykke
Θερμίδες
243.3 kcal /
1017.9 kJ
Πρωτεΐνη
14.8 g
Λιπαρά
7.7 g
Υδατάνθρακες
28.4 g
Φυτικές ίνες
1.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.6 g
Νάτριο
450.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Det ukrainske køkken
8 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKinesisk svinekød med grøntsager
1 Std. 20 Min
Kylling garam masala
50 Min
Kylling teriyaki
20 Min
Pad thai med kylling
Keine Bewertungen
Kyllingebryst pizzaiola
55 Min
Piri Piri kylling med salat
Keine Bewertungen
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Keine Bewertungen
Provencalsk kylling
Keine Bewertungen
Kylling med honning og blomkålspuré
Keine Bewertungen
Steak au Poivre (peberbøf)
Keine Bewertungen
Oksekødskofta med feta
Keine Bewertungen
Kaloriefattig lasagne
Keine Bewertungen