Flankesteg med cremet peberrodssauce

Flankesteg med cremet peberrodssauce

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 20 λεπτ.
4 portioner

Υλικά

Sennepsmarinade
  • flankesteg, okse sener fjernet (se tip)
    1000 g
  • rosmarin, frisk kun blade
    1 kvist
  • fed hvidløg
    2
  • worcestershire sauce
    50 g
  • olivenolie
    50 g
  • dijonsennep
    1 spsk
  • oregano, tørret
    1 spsk
  • sort peber, stødt
    ¼ tsk
Peberrodssauce
  • mayonnaise (se tip)
    100 g
  • creme fraiche 38 % (se tip)
    100 g
  • citronsaft
    20 g
  • peberrod, stødt, færdiglavet
    30 g
  • dijonsennep
    1 tsk
  • cayennepeber, stødt
    2 knivspidser
  • salt
    2 knivspidser

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 870.3 kcal / 3655.3 kJ
Πρωτεΐνη 71.8 g
Λιπαρά 60.2 g
Υδατάνθρακες 6.4 g
Φυτικές ίνες 2 g
Κορεσμένα λιπαρά 18.2 g
Νάτριο 708.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων