
Συσκευές & Αξεσουάρ
Cucumber soup
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
Lebanese cucumber (approx. 3), cut into pieces320 g
-
brown onion90 g
-
butter30 g
-
water500 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
fresh dill leaves only, plus extra for garnishing1 sprig
-
potato peeled and cut into pieces (3 cm)200 g
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
raw sugar (optional)1 tsp
-
pouring (whipping) cream100 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
202.5 kcal /
850.3 kJ
Πρωτεΐνη
3.2 g
Λιπαρά
15.3 g
Υδατάνθρακες
11.4 g
Φυτικές ίνες
2.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
10.1 g
Νάτριο
999.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Soups for all seasons
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 Std. 40 Min
Broccoli and blue cheese soup
25 Min
Chicken laksa
30 Min
Moroccan harira soup with chicken
55 Min
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50 Min
Seafood and corn chowder
40 Min
Creamy scallop soup with chorizo
30 Min
Traditional chicken broth with angel hair pasta
1 Std. 30 Min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 Min
Spanish green lentil and chorizo soup
12 Std. 45 Min
Creamy tomato and basil soup
30 Min
Hearty seven vegetable soup
30 Min