Συσκευές & Αξεσουάρ
Beetroot gazpacho with horseradish créme
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Beetroot gazpacho
-
raw beetroot peeled and cut into pieces (3 cm)300 g
-
potatoes peeled and cut into pieces (3 cm)100 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
water500 g
-
Lebanese cucumber cut into pieces1
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces1 - 2
-
natural yoghurt250 g
-
lemon juice2 tbsp
-
water chilled100 g
-
sea salt to taste
-
ground white pepper to taste
Horseradish créme
-
natural yoghurt100 g
-
ground horseradish jarred1 - 2 tbsp
-
fresh chives finely chopped, to serve1 - 1 ½ tbsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
551 mg
Πρωτεΐνη
7.9 g
Θερμίδες
656.2 kJ /
156.2 kcal
Λιπαρά
5.1 g
Φυτικές ίνες
4 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.6 g
Υδατάνθρακες
17 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Soups for all seasons
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHearty seafood chowder
45 λεπτ.
Chicken and sweet corn soup
30 λεπτ.
Curried carrot and ginger soup
40 λεπτ.
Pea and ham soup
2ωρ. 20 λεπτ.
Sweetcorn and potato chowder
40 λεπτ.
Ukrainian borscht
35 λεπτ.
Pumpkin and ginger soup
35 λεπτ.
Smoky Mexican bean soup
35 λεπτ.
Chicken laksa
30 λεπτ.
Mystery soup
45 λεπτ.
Cauliflower soup with bacon dust
35 λεπτ.
Cheat's chicken shoyu ramen
40 λεπτ.