Συσκευές & Αξεσουάρ
Salmon, asparagus and potato salad
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
2 portions
Υλικά
-
garlic clove½
-
fresh dill leaves only, plus extra for garnishing3 sprigs
-
lemon zest only, no white pith (optional)½
-
lemon juice (approx. ½ lemon)1 tbsp
-
sour cream80 g
-
olive oil1 tbsp
-
salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
water900 g
-
potatoes (approx. 2-3 potatoes), peeled and cut into pieces (2-3 cm - see Tip)250 g
-
fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 2 fillets)250 g
-
green asparagus ends trimmed and cut into quarters1 bunch
-
pickled capers drained20 g
-
mixed baby leaf salad to serve40 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
435.4 mg
Πρωτεΐνη
32.2 g
Θερμίδες
2212.4 kJ /
528.8 kcal
Λιπαρά
31.8 g
Φυτικές ίνες
6.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
9.5 g
Υδατάνθρακες
30.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Cooking for Me and You
70 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCommunity fave brown rice salad
55 min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1 godz.
Bacon and spring onion potato salad
1 godz. 5 min
Vegetable spring rolls
1 godz. 10 min
Curried carrot and ginger soup
40 min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min
Aussie potato salad
1 godz. 30 min
Herbed chicken hors d'oeuvres
35 min
Tandoori chicken
45 min
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1 godz. 40 min
Scallops with pea purée
25 min
Seekh kebabs
50 min