
Συσκευές & Αξεσουάρ
Bacon- og pølsegryderet
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
6 portioner
Υλικά
-
svinekødspølser, rå12
-
fed hvidløg3
-
løg i kvarte200 g
-
olivenolie plus ekstra til smøring30 g
-
røget bacon skåret i stykker (5 cm)150 g
-
rødvin100 g
-
hakkede tomater, dåse400 g
-
vand kogende300 g
-
oksebouillon, terning (til 0,5 l) smuldret1
-
mørkt muscovadosukker1 spsk
-
tomatpure2 spsk
-
worcestershire sauce2 spsk
-
timian, frisk kun blade efter smag3 - 4 kviste
-
blandede urter, tørrede1 tsk
-
havsalt½ tsk
-
sort peber, stødt¼ tsk
-
cannellini bønner, dåse skyllet, drænet (2 x 400 g dåser)480 g
-
persilleblade, friske (προαιρετικό πεδίο) til pynt
-
brød med sprød skorpe til servering
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
626 kcal /
2606 kJ
Πρωτεΐνη
26 g
Λιπαρά
40.5 g
Υδατάνθρακες
33.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Familiebord
14 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKylling teriyaki
20 λεπτ.
Kylling med cremet grøntsagssauce
50 λεπτ.
Kylling med grøntsagsris
45 λεπτ.
Kødboller i tomatsauce med ris
Καμία βαθμολογία
Piri Piri kylling med salat
Καμία βαθμολογία
Provencalsk kylling
Καμία βαθμολογία
Steak au Poivre (peberbøf)
Καμία βαθμολογία
Oksekødskofta med feta
Καμία βαθμολογία
Bahn mi med kylling
Καμία βαθμολογία
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Καμία βαθμολογία
Japansk ramen
Καμία βαθμολογία
Salat med oksekød, rucola og tomater (2200 kcal)
Καμία βαθμολογία