Συσκευές & Αξεσουάρ
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter)
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 pieces
Υλικά
-
zucchini trimmed160 g
-
carrot peeled and trimmed140 g
-
Gruyère cheese cut into pieces to fit feeder tube120 g
-
plum tomatoes firm, that fit whole through feeder tube2
-
onion cut into halves50 g
-
water150 g
-
Vegetable stock paste½ tsp
-
sea salt¼ - ½ tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
canned kidney beans (400 g), rinsed and drained1 can
-
ground cayenne pepper3 pinches
-
tomato paste20 g
-
taco shells6
-
fresh coriander leaves only, chopped½ bunch
-
crème fraîche to serve100 g
-
dried chilli flakes to sprinkle (optional)
-
lime cut into wedges, to serve1
Διατροφή ανά 1 piece
Θερμίδες
278 kcal /
1163.2 kJ
Πρωτεΐνη
12.6 g
Λιπαρά
13.7 g
Υδατάνθρακες
28.2 g
Φυτικές ίνες
7.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.7 g
Νάτριο
575 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Light lunches and more with Thermomix® Cutter
16 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChilli and cheese nachos
35min
Community fave brown rice salad
55min
Smoked salmon terrine
24h 25min
Scallops with pea purée
25min
Warm Mediterranean couscous salad
30min
Bun bo vien cha gio (meatballs and noodles with spring rolls)
1h 10min
Greek Fava dip
50min
Greek cabbage salad
5min
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1h
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2h 30min
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1h
Citrus seafood salad
1h