
Συσκευές & Αξεσουάρ
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
carrot peeled and trimmed250 g
-
cucumber (approx. 400 g), unpeeled, ends removed, halved lengthwise1
-
surimi stick200 g
-
canned corn kernels drained150 g
-
lemon peel1 piece
-
mayonnaise or Kewpie mayonnaise100 g
-
toasted sesame seeds2 tbsp
-
soy sauce20 g
-
mirin10 g
-
freshly squeezed lemon juice30 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
548.8 mg
Πρωτεΐνη
11.2 g
Θερμίδες
1384.2 kJ /
330.8 kcal
Λιπαρά
23.1 g
Φυτικές ίνες
3.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.2 g
Υδατάνθρακες
21.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Light lunches and more with Thermomix® Cutter
16 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChar siu bao pork buns
6 godz. 35 min
Patatas bravas with chorizo
1 godz. 20 min
Herbed chicken hors d'oeuvres
35 min
Chicken 65 and green chutney
1 godz. 5 min
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15 min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 min
Jalapeño poppers
35 min
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2 godz. 30 min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 min
Spiced garlic prawns and calamari
15 min
Mushroom cappuccino
25 min
Chicken Katsu Sandwich Sushi (Onigirazu)
1 godz. 30 min