
Συσκευές & Αξεσουάρ
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
carrot peeled and trimmed250 g
-
cucumber (approx. 400 g), unpeeled, ends removed, halved lengthwise1
-
surimi stick200 g
-
canned corn kernels drained150 g
-
lemon peel1 piece
-
mayonnaise or Kewpie mayonnaise100 g
-
toasted sesame seeds2 tbsp
-
soy sauce20 g
-
mirin10 g
-
freshly squeezed lemon juice30 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
330.8 kcal /
1384.2 kJ
Πρωτεΐνη
11.2 g
Λιπαρά
23.1 g
Υδατάνθρακες
21.2 g
Φυτικές ίνες
3.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.2 g
Νάτριο
548.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Light lunches and more with Thermomix® Cutter
16 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChilli and cheese nachos
35 λεπτ.
Community fave brown rice salad
55 λεπτ.
Smoked salmon terrine
24ωρ. 25 λεπτ.
Scallops with pea purée
25 λεπτ.
Warm Mediterranean couscous salad
30 λεπτ.
Bun bo vien cha gio (meatballs and noodles with spring rolls)
1ωρ. 10 λεπτ.
Greek Fava dip
50 λεπτ.
Greek cabbage salad
5 λεπτ.
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1ωρ.
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2ωρ. 30 λεπτ.
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1ωρ.
Citrus seafood salad
1ωρ.