
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions
Υλικά
-
button mushrooms400 g
-
extra virgin olive oil plus extra to grease20 g
-
fresh silverbeet stalks removed and roughly chopped300 g
-
onion cut into quarters1
-
garlic cloves2
-
dried oregano2 tsp
-
ricotta200 g
-
canned diced tomatoes no-added salt400 g
-
Vegetable stock paste salt free (see Tips)2 tsp
-
water60 g
-
fresh lasagne sheets (approx. 140 g), cut into halves4
-
mozzarella grated50 g
-
fresh basil leaves only, to garnish
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
347.5 kcal /
1457.5 kJ
Πρωτεΐνη
17 g
Λιπαρά
17.3 g
Υδατάνθρακες
27.5 g
Φυτικές ίνες
7.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
7 g
Νάτριο
355 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCauliflower rice pilaf with sweet potato
40min
Sweet potato lentil pie
50min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1h 35min
Rendang curry
30min
Garlic mushrooms
25min
Beetroot risotto
35min
Harvest nut roast with gravy
1h 30min
Pierogi (Cheese dumplings)
1h 30min
Meat-free mushroom lasagne
1h 30min
Three Cheese and spinach lasagne (Diabetes)
1h 30min
Ancho chilli and black bean stew
40min
One whole cauliflower
45min