Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)

Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)

4.9 30 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • salt-reduced soy sauce gluten free
    60 g
  • honey
    90 g
  • piece fresh ginger peeled
    3 cm
  • lime juice
    10 g
  • fresh boneless salmon fillets
    500 g
  • doongara rice brown (see Tips)
    65 g
  • water
    1000 g
  • frozen shelled edamame beans
    200 g
  • continental cucumbers (approx. 800 g) , trimmed and cut into ribbons
    2
  • lemon juice
    2 tbsp
  • sesame oil
    2 tsp
  • spring onion/green onion thinly sliced
    1
  • sesame seeds toasted
    2 tsp

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Νάτριο 640 mg
Πρωτεΐνη 37.8 g
Θερμίδες 2130 kJ / 510 kcal
Λιπαρά 22.5 g
Φυτικές ίνες 5 g
Κορεσμένα λιπαρά 5.8 g
Υδατάνθρακες 39.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων