
Συσκευές & Αξεσουάρ
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter, TM6)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
beetroot small, peeled (see Tip)300 g
-
zucchini cut into pieces (5 cm long)250 g
Dressing
-
extra virgin olive oil70 g
-
white vinegar30 g
-
lemon juice15 g
-
Dijon mustard½ tsp
-
maple syrup10 g
-
dried basil½ tsp
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
burrata cheese250 g
-
fresh basil leaves only, torn
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
394.5 kcal /
1650.4 kJ
Πρωτεΐνη
15.9 g
Λιπαρά
31.7 g
Υδατάνθρακες
12.6 g
Φυτικές ίνες
2.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
11 g
Νάτριο
506.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChilli and cheese nachos
35min
Community fave brown rice salad
55min
Smoked salmon terrine
24h 25min
Scallops with pea purée
25min
Warm Mediterranean couscous salad
30min
Bun bo vien cha gio (meatballs and noodles with spring rolls)
1h 10min
Greek Fava dip
50min
Greek cabbage salad
5min
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1h
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2h 30min
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1h
Citrus seafood salad
1h