Συσκευές & Αξεσουάρ
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter, using modes)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
beetroot small, peeled (see Tip)300 g
-
zucchini cut into pieces (5 cm long)250 g
Dressing
-
extra virgin olive oil70 g
-
white vinegar30 g
-
lemon juice15 g
-
Dijon mustard½ tsp
-
maple syrup10 g
-
dried basil½ tsp
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
burrata cheese250 g
-
fresh basil leaves only, torn
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
506.7 mg
Πρωτεΐνη
15.9 g
Θερμίδες
1650.4 kJ /
394.5 kcal
Λιπαρά
31.7 g
Φυτικές ίνες
2.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
11 g
Υδατάνθρακες
12.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSoba noodle and tofu salad
35 λεπτ.
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1ωρ. 5 λεπτ.
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1ωρ. 35 λεπτ.
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25 λεπτ.
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55 λεπτ.
Curried carrot and ginger soup
40 λεπτ.
Chilli and garlic prawns
1ωρ. 10 λεπτ.
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1ωρ. 20 λεπτ.
Chicken and mango salad
35 λεπτ.
Spiced coriander prawns
25 λεπτ.
Summer vegetable salad with maple tahini dressing
30 λεπτ.
Citrus seafood salad
1ωρ.