
Συσκευές & Αξεσουάρ
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter, TM6)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
carrot peeled and trimmed250 g
-
cucumber (approx. 400 g), unpeeled, ends removed, halved lengthwise1
-
surimi stick200 g
-
canned corn kernels drained150 g
-
lemon peel1 piece
-
mayonnaise or Kewpie mayonnaise100 g
-
toasted sesame seeds2 tbsp
-
soy sauce20 g
-
mirin10 g
-
freshly squeezed lemon juice30 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
548.8 mg
Πρωτεΐνη
11.2 g
Θερμίδες
1384.2 kJ /
330.8 kcal
Λιπαρά
23.1 g
Φυτικές ίνες
3.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.2 g
Υδατάνθρακες
21.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSoutzoukakia ("little sausages") with rice
1ωρ.
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20 λεπτ.
Curried carrot and ginger soup
40 λεπτ.
Scallops with pea purée
25 λεπτ.
Lamb korma meatball lettuce cups with Varoma bundt tin
45 λεπτ.
Superfood salmon salad
1ωρ. 5 λεπτ.
Sweetcorn fritters with chilli jam and avocado cream
1ωρ. 5 λεπτ.
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1ωρ.
Carrot, feta and mint salad
40 λεπτ.
Parmesan gelato
4ωρ. 30 λεπτ.
Peanut soba noodle wonton cups
40 λεπτ.
Oysters Kilpatrick
15 λεπτ.