Συσκευές & Αξεσουάρ
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
onions cut in halves350 g
-
bacon cubes100 g
-
pork tenderloin500 - 600 g
-
salt2 tsp
-
ground pepper¼ tsp
-
ground sweet paprika1 - 1 ½ tsp
-
lean bacon, smoked (60-80 g)6 - 8 slices
-
sauerkraut, preserved500 g
-
dried bay leaf (προαιρετικό πεδίο)1
-
juniper berries (προαιρετικό πεδίο)3
-
water500 g
-
potatoes cut in pieces (3 cm)750 g
-
frying oil3 tbsp
-
milk140 g
-
butter40 g
-
ground nutmeg2 - 3 pinches
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
47 g
Θερμίδες
2467 kJ /
590 kcal
Λιπαρά
25 g
Φυτικές ίνες
6.4 g
Υδατάνθρακες
37 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHigh protein chicken parmi hot pocket
1ωρ. 15 λεπτ.
Kung Pao chicken
1ωρ. 30 λεπτ.
Pocket roast beef with seeded mustard sauce
1ωρ. 30 λεπτ.
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 λεπτ.
Pollo Pibil
1ωρ. 30 λεπτ.
Moroccan chicken with couscous
1ωρ. 5 λεπτ.
Beef Stroganoff
40 λεπτ.
Chicken and Mushroom Rice
55 λεπτ.
Meat Skewers with Rice in Sauce
1ωρ. 45 λεπτ.
Chicken adobo
30 λεπτ.
Chicken with sparkling wine cream sauce
1ωρ. 5 λεπτ.
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1ωρ. 25 λεπτ.