
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
onions cut in halves350 g
-
bacon cubes100 g
-
pork tenderloin500 - 600 g
-
salt2 tsp
-
ground pepper¼ tsp
-
ground sweet paprika1 - 1 ½ tsp
-
lean bacon, smoked (60-80 g)6 - 8 slices
-
sauerkraut, preserved500 g
-
dried bay leaf (προαιρετικό πεδίο)1
-
juniper berries (προαιρετικό πεδίο)3
-
water500 g
-
potatoes cut in pieces (3 cm)750 g
-
frying oil3 tbsp
-
milk140 g
-
butter40 g
-
ground nutmeg2 - 3 pinches
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
47 g
Θερμίδες
2467 kJ /
590 kcal
Λιπαρά
25 g
Φυτικές ίνες
6.4 g
Υδατάνθρακες
37 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken Curry (Filipino Style)
35 λεπτ.
Lemon Chicken with Spring Onions
35 λεπτ.
Sausage and Fennel Orzotto
50 λεπτ.
Chinese pork with vegetables
1ωρ. 20 λεπτ.
Boboti (Spiced Baked Mince Beef)
1ωρ. 10 λεπτ.
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40 λεπτ.
Spicy Pulled Beef
8ωρ. 10 λεπτ.
Picadillo (Texas Hash)
40 λεπτ.
Tinga de Pollo
40 λεπτ.
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35 λεπτ.
Healthy Greek Turkey Burgers
40 λεπτ.
Turkey rissoles and kale slaw
30 λεπτ.