
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
onions cut in halves350 g
-
bacon cubes100 g
-
pork tenderloin500 - 600 g
-
salt2 tsp
-
ground pepper¼ tsp
-
ground sweet paprika1 - 1 ½ tsp
-
lean bacon, smoked (60-80 g)6 - 8 slices
-
sauerkraut, preserved500 g
-
dried bay leaf (προαιρετικό πεδίο)1
-
juniper berries (προαιρετικό πεδίο)3
-
water500 g
-
potatoes cut in pieces (3 cm)750 g
-
frying oil3 tbsp
-
milk140 g
-
butter40 g
-
ground nutmeg2 - 3 pinches
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
590 kcal /
2467 kJ
Πρωτεΐνη
47 g
Λιπαρά
25 g
Υδατάνθρακες
37 g
Φυτικές ίνες
6.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBeef Bourguignon
1ωρ. 30 λεπτ.
Hainanese chicken and rice
1ωρ. 50 λεπτ.
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1ωρ. 15 λεπτ.
Philly Cheesesteak
50 λεπτ.
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45 λεπτ.
Fragrant Chicken Curry
1ωρ.
Sweet and sour pork ribs
40 λεπτ.
Korean Fried Chicken
3ωρ. 10 λεπτ.
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40 λεπτ.
Chicken Jalfrezi
1ωρ.
Pineapple and orange glazed ham
2ωρ.
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 λεπτ.