
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
onions cut in halves350 g
-
bacon cubes100 g
-
pork tenderloin500 - 600 g
-
salt2 tsp
-
ground pepper¼ tsp
-
ground sweet paprika1 - 1 ½ tsp
-
lean bacon, smoked (60-80 g)6 - 8 slices
-
sauerkraut, preserved500 g
-
dried bay leaf (προαιρετικό πεδίο)1
-
juniper berries (προαιρετικό πεδίο)3
-
water500 g
-
potatoes cut in pieces (3 cm)750 g
-
frying oil3 tbsp
-
milk140 g
-
butter40 g
-
ground nutmeg2 - 3 pinches
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
590 kcal /
2467 kJ
Πρωτεΐνη
47 g
Λιπαρά
25 g
Υδατάνθρακες
37 g
Φυτικές ίνες
6.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPad kra pow
45 λεπτ.
Beef and cashew nut yellow curry
25 λεπτ.
Beef and mushroom hot pot
2ωρ.
Hainanese chicken and rice
1ωρ. 50 λεπτ.
Pulled chicken tortillas (Diabetes)
40 λεπτ.
Plaited pork pie
40 λεπτ.
Harissa lamb with green couscous
40 λεπτ.
Couscous with Lamb and Vegetables
50 λεπτ.
One-pot Moussaka
30 λεπτ.
Ham Hock Potato Bake
35 λεπτ.
Sausage and Bacon Casserole
50 λεπτ.
Cajun Chicken and Sweet Potato Mash
25 λεπτ.