Pizza alsaciana con salmón, champiñón y rúcula

Pizza alsaciana con salmón, champiñón y rúcula

4.5 28 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
2 raciones

Υλικά

  • claras de huevo
    2
  • de semillas de lino
    25 g
  • de queso emmental en trozos de 2 cm
    130 g
  • yemas de huevo
    2
  • de queso quark
    100 g
  • de sal
    ¾ de cucharadita
  • de pimienta molida
    4 pellizcos
  • de crème fraîche
    100 g
  • de mostaza
    15 g
  • de salmón ahumado en trozos de 2-3 cm
    50 g
  • de champiñones frescos en láminas finas
    50 g
  • de eneldo fresco (solo las hojas)
    1 ramita
  • de rúcula
    20 g
  • de zumo de limón
    2 cucharaditas

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 560 kcal / 2343 kJ
Πρωτεΐνη 37.4 g
Λιπαρά 40.5 g
Υδατάνθρακες 13.2 g
Φυτικές ίνες 4.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 20.2 g
Νάτριο 1432.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων