Schweinslungenbraten mit Chimichurri und warmen Reissalat

Schweinslungenbraten mit Chimichurri und warmen Reissalat

4.6 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ. 20 λεπτ.
Σύνολο 13ωρ. 40 λεπτ.
6 Portionen

Υλικά

Am Vortag: Chimichurri-Sauce und Marinieren des Fleisches
  • Knoblauchzehen
    4
  • Schalotten halbiert
    100 g
  • Koriander, frisch Blättchen abgezupft
    20 g
  • Petersilie, frisch Blättchen abgezupft
    20 g
  • Oregano, getrocknet
    2 EL
  • Olivenöl
    200 g
  • Weißweinessig
    60 g
  • Zitronensaft
    35 g
  • Chiliflocken, getrocknet
    1 TL
  • Salz nach Geschmack
    1 - 1 ½ TL
  • Schweinslungenbraten (ca. 1200 g)
    2 - 3
Reissalat und Grillen des Fleisches
  • Petersilienblätter
    15 g
  • Olivenöl
    90 g
  • Kapern, eingelegt abgetropft
    60 g
  • Zitronensaft
    60 g
  • Salz
    2 EL
  • Wasser
    1000 g
  • Salz
    1 TL
  • Langkornreis
    250 g
  • Zucchini in kleinen Würfeln
    400 g
  • Karotten in kleinen Würfeln
    300 g
  • rote Paprikaschote in kleinen Würfeln
    1
  • gelbe Paprikaschote in kleinen Würfeln
    1
  • Öl zum Bestreichen des Grills

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 866 kcal / 3623 kJ
Πρωτεΐνη 41 g
Λιπαρά 55 g
Υδατάνθρακες 512 g
Φυτικές ίνες 6 g
Κορεσμένα λιπαρά 9 g
Νάτριο 2968 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων