Chili-Limetten-Hendl mit Karfiolreis

Chili-Limetten-Hendl mit Karfiolreis

4.2 31 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

Chili-Limetten-Hendl
  • Koriander, frisch Blättchen abgezupft
    ½ Bund
  • Knoblauchzehe (προαιρετικό πεδίο)
    1
  • Jalapeño Chili halbiert, kernlos
    1
  • Salz
    1 TL
  • Limettensaft
    130 g
  • Olivenöl
    115 g
  • Agavendicksaft
    2 TL
  • Kreuzkümmel, gemahlen
    ¼ TL
  • Hendlbrustfilets, ohne Haut und Knochen
    4
  • Öl zum Bestreichen des Grills
Karfiolreis
  • Karfiol in Röschen
    510 g
  • Wasser
    570 g
  • Feta zerbröselt, zum Garnieren
    Pecorino Romano, zerbröselt, zum Garnieren
  • Koriander, frisch Blättchen abgezupft, gehackt, zum Garnieren
  • Limette in Spalten, zum Garnieren
    1

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 463 kcal / 1937 kJ
Πρωτεΐνη 57 g
Λιπαρά 21 g
Υδατάνθρακες 11 g
Φυτικές ίνες 3 g
Κορεσμένα λιπαρά 4 g
Νάτριο 465 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων