Hendl in BBQ-Sauce und Maisbrot

Hendl in BBQ-Sauce und Maisbrot

3.9 15 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 25 λεπτ.
6 Portionen

Υλικά

North Carolina BBQ-Sauce und Marinieren des Hendls
  • Estragonsenf
    100 g
  • Weißweinessig
    55 g
  • brauner Zucker
    30 g
  • Honig
    30 g
  • Butter
    15 g
  • Knoblauch, gemahlen
    ½ TL
  • Chilipulver
    ½ TL
  • Worcestersauce
    1 TL
  • Salz
    1 Prise
  • schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
    1 Prise
  • Hendlbrustfilets, mit oder ohne Haut
    6
Maisbrot
  • Butter in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
    155 g
  • Weizen-Vollkornmehl
    45 g
  • Salz nach Geschmack
    ½ - 1 TL
  • Vollmilch
    220 g
  • Mais, aus der Dose abgetropft
    460 g
  • Sauerrahm
    230 g
  • Eier (Größe L)
    2
  • Pizzamehl Type 00
    100 g
    100 g Weizenmehl, griffig
  • Maismehl
    85 g
  • Zucker
    10 g
  • Backpulver
    1 EL

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 814 kcal / 3406 kJ
Πρωτεΐνη 53 g
Λιπαρά 38 g
Υδατάνθρακες 65 g
Φυτικές ίνες 4 g
Κορεσμένα λιπαρά 19 g
Νάτριο 1333 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων