Συσκευές & Αξεσουάρ
Salmon Fishcakes
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
white bread torn in pieces150 g
-
water800 g
-
floury potatoes peeled, diced (1 cm)650 g
-
fresh salmon fillets skin removed450 g
-
lemon juice20 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
sunflower oil1 Tbsp
-
lemon cut in wedges, for serving1
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
29.6 g
Θερμίδες
1892 kJ /
452 kcal
Λιπαρά
17.2 g
Υδατάνθρακες
44.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
The British Isles on a Plate
88 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmon and Sweet Potato Fish Cakes with Steamed Vegetables
1ωρ. 30 λεπτ.
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
1ωρ.
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40 λεπτ.
Pasta with Dairy-free Creamy Sauce and Prawns
30 λεπτ.
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 λεπτ.
Salmon and Mushroom Rice
1ωρ.
Guinness® Bread
1ωρ. 45 λεπτ.
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 λεπτ.
Miso Cod with Broccoli Rice
25 λεπτ.
Prawn Saganaki with Feta
35 λεπτ.
Seafood Soup
Καμία βαθμολογία
Cod and Spinach Soup
Καμία βαθμολογία