
Συσκευές & Αξεσουάρ
Salmon Fishcakes
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
white bread torn in pieces150 g
-
water800 g
-
floury potatoes peeled, diced (1 cm)650 g
-
fresh salmon fillets skin removed450 g
-
lemon juice20 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
sunflower oil1 Tbsp
-
lemon cut in wedges, for serving1
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
452 kcal /
1892 kJ
Πρωτεΐνη
29.6 g
Λιπαρά
17.2 g
Υδατάνθρακες
44.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

The British Isles on a Plate
88 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHoney and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 Min
Salmon Tikka Dinner with Steamed Rice
40 Min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 Min
Caldeirada (Fish Stew)
45 Min
Kung Pao Prawns
45 Min
Prawn Saganaki
35 Min
Gluten Free Savoury Pancakes with Seafood
1 Std.
Best Beer Battered Fish
30 Min
Steamed Sea Bream in Broth with Potatoes
35 Min
Seafood and Pork Stew
Keine Bewertungen
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
Keine Bewertungen
Spanish Seafood Rice
Keine Bewertungen