„Risotto” z pestek słonecznika z czosnkiem niedźwiedzim

„Risotto” z pestek słonecznika z czosnkiem niedźwiedzim

4.6 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 13ωρ. 40 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

Gotowanie słonecznika
  • słonecznika łuskanego
    500 g
  • oleju
    10 g
  • sody oczyszczonej
    20 g
  • wody
    800 g
Pesto z czosnku niedźwiedziego
  • orzeszków piniowych
    35 g
  • liści czosnku niedźwiedziego, świeżych umytych i osuszonych, pokrojonych na kawałki
    150 g
  • oleju z pestek winogron
    35 g
  • soli
    2 szczypty
„Risotto” z pestek słonecznika
  • bulionu warzywnego, płynnego
    850 g
    850 g wody, z 1,5 łyżeczki koncentratu bulionu warzywnego, dokładnie wymieszanego
  • masła zimnego
    15 g
  • śmietany, 36% tłuszczu
    20 - 40 g
    20 - 40 g crème fraîche, min. 30% tłuszczu

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 932.8 kcal / 3902.6 kJ
Πρωτεΐνη 28.6 g
Λιπαρά 85.2 g
Υδατάνθρακες 28.5 g
Φυτικές ίνες 12 g
Κορεσμένα λιπαρά 10.6 g
Νάτριο 1507 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων