
Συσκευές & Αξεσουάρ
Twice baked goat's cheese soufflés (Yolaine Corbin)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
8 portions
Υλικά
-
unsalted butter plus extra melted to grease60 g
-
plain flour plus extra to dust60 g
-
Parmesan cheese cut into pieces50 g
-
onion¼
-
whole cloves3
-
milk450 g
-
paprika1 pinch
-
sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
soft goat's cheese (see Tips)100 g
-
eggs separated5
-
cream of tartar1 pinch
-
boiling water to cook
-
soft goat's cheese to top50 g
-
shaved Parmesan cheese to top
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
280.4 kcal /
1173.2 kJ
Πρωτεΐνη
16 g
Λιπαρά
19.4 g
Υδατάνθρακες
10.1 g
Φυτικές ίνες
0.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
10.7 g
Νάτριο
316.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChar siu bao pork buns
6 godz. 35 min
Patatas bravas with chorizo
1 godz. 20 min
Herbed chicken hors d'oeuvres
35 min
Chicken 65 and green chutney
1 godz. 5 min
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15 min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 min
Jalapeño poppers
35 min
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2 godz. 30 min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 min
Spiced garlic prawns and calamari
15 min
Mushroom cappuccino
25 min
Chicken Katsu Sandwich Sushi (Onigirazu)
1 godz. 30 min