
Συσκευές & Αξεσουάρ
Twice baked goat's cheese soufflés (Yolaine Corbin)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
8 portions
Υλικά
-
unsalted butter plus extra melted to grease60 g
-
plain flour plus extra to dust60 g
-
Parmesan cheese cut into pieces50 g
-
onion¼
-
whole cloves3
-
milk450 g
-
paprika1 pinch
-
sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
soft goat's cheese (see Tips)100 g
-
eggs separated5
-
cream of tartar1 pinch
-
boiling water to cook
-
soft goat's cheese to top50 g
-
shaved Parmesan cheese to top
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
280.4 kcal /
1173.2 kJ
Πρωτεΐνη
16 g
Λιπαρά
19.4 g
Υδατάνθρακες
10.1 g
Φυτικές ίνες
0.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
10.7 g
Νάτριο
316.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBuffalo Chicken Spring Rolls
1h 30min
Baked salmon cheesecake
26h 35min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Oysters Mignonette
5min
Parmesan gelato
4h 30min
Grain free wraps
15min
Shichimi togarashi seasoning
1h 10min
Fresh tomato salsa (Pico de gallo)
15min
Pork and chicken terrine
3h 20min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10min
Summer vegetable salad with maple tahini dressing
Pas d’évaluation
Thai watermelon salad
50min