
Συσκευές & Αξεσουάρ
Twice baked goat's cheese soufflés (Yolaine Corbin)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
8 portions
Υλικά
-
unsalted butter plus extra melted to grease60 g
-
plain flour plus extra to dust60 g
-
Parmesan cheese cut into pieces50 g
-
onion¼
-
whole cloves3
-
milk450 g
-
paprika1 pinch
-
sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
soft goat's cheese (see Tips)100 g
-
eggs separated5
-
cream of tartar1 pinch
-
boiling water to cook
-
soft goat's cheese to top50 g
-
shaved Parmesan cheese to top
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
316.3 mg
Πρωτεΐνη
16 g
Θερμίδες
1173.2 kJ /
280.4 kcal
Λιπαρά
19.4 g
Φυτικές ίνες
0.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
10.7 g
Υδατάνθρακες
10.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMexican corn salad
25 Min
Parmesan gelato
4 Std. 30 Min
Peanut and soba noodle slaw
20 Min
Versatile smooth soup
45 Min
Beetroot carpaccio with burrata
1 Std. 25 Min
Sicilian prawn salad
40 Min
Aussie potato salad
1 Std. 30 Min
Fresh tomato salsa (Pico de gallo)
15 Min
Pork and chicken terrine
3 Std. 20 Min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 Min
Bruschetta with white bean purée and gremolata
15 Min
Smoked salmon terrine
24 Std. 25 Min