
Συσκευές & Αξεσουάρ
Steamed Bak Choy, Chicken And Tomato Egg Drop Soup
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Chicken and marinade
-
boneless chicken thighs cut in strips (2 cm)300 g
-
light soy sauce1 tbsp
-
dark soy sauce½ tsp
-
cornflour (starch)1 tbsp
Egg mixture
-
eggs3
-
salt½ tsp
Tomato soup and bak choy
-
garlic cloves unpeeled2
-
olive oil30 g
-
fresh ginger thinly sliced5 g
-
tomatoes medium size, cut in pieces (3 cm)2
-
spring onions white parts only2 stalks
-
hot water700 g
-
chicken stock cube1
-
bak choy (see tip)200 g
-
cornflour (starch)1 tbsp
-
water3 tbsp
-
sesame oil5 g
-
light soy sauce1 tbsp
-
oyster sauce1 tbsp
-
sugar1 pinch
-
white pepper powder1 dash
-
shallot oil to garnish
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
277 kcal /
1160 kJ
Πρωτεΐνη
19 g
Λιπαρά
18 g
Υδατάνθρακες
9 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
5 g
Νάτριο
943 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Easy Asian Home Cooking
12 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPad kra pow
45min
Beef and cashew nut yellow curry
25min
Beef and mushroom hot pot
2h
Hainanese chicken and rice
1h 50min
Pulled chicken tortillas (Diabetes)
40min
Plaited pork pie
40min
Harissa lamb with green couscous
40min
Couscous with Lamb and Vegetables
50min
One-pot Moussaka
30min
Ham Hock Potato Bake
35min
Sausage and Bacon Casserole
50min
Cajun Chicken and Sweet Potato Mash
25min