Steamed Bak Choy, Chicken And Tomato Egg Drop Soup

Steamed Bak Choy, Chicken And Tomato Egg Drop Soup

4.1 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions

Υλικά

Chicken and marinade
  • boneless chicken thighs cut in strips (2 cm)
    300 g
  • light soy sauce
    1 tbsp
  • dark soy sauce
    ½ tsp
  • cornflour (starch)
    1 tbsp
Egg mixture
  • eggs
    3
  • salt
    ½ tsp
Tomato soup and bak choy
  • garlic cloves unpeeled
    2
  • olive oil
    30 g
  • fresh ginger thinly sliced
    5 g
  • tomatoes medium size, cut in pieces (3 cm)
    2
  • spring onions white parts only
    2 stalks
  • hot water
    700 g
  • chicken stock cube
    1
    1 heaped tablespoon chicken stock powder
  • bak choy (see tip)
    200 g
  • cornflour (starch)
    1 tbsp
  • water
    3 tbsp
  • sesame oil
    5 g
  • light soy sauce
    1 tbsp
  • oyster sauce
    1 tbsp
  • sugar
    1 pinch
  • white pepper powder
    1 dash
  • shallot oil to garnish

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 277 kcal / 1160 kJ
Πρωτεΐνη 19 g
Λιπαρά 18 g
Υδατάνθρακες 9 g
Φυτικές ίνες 2 g
Κορεσμένα λιπαρά 5 g
Νάτριο 943 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων