Συσκευές & Αξεσουάρ
Lotus Leaf Buns with BBQ Pork
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
12 pieces
Υλικά
Lotus leaf buns
-
water800 g
-
sugar30 g
-
corn oil30 g
-
active dry yeast2 tsp
-
pau flour400 g
-
salt2 pinches
-
corn oil to grease
BBQ pork
-
350 g pork belly, skinlesspork tenderloin350 g
-
Chinese five spice powder½ tsp
-
sugar1 ½ tsp
-
water500 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tbsp
-
honey1 tbsp
-
light soy sauce1 ½ tsp
-
dark soy sauce1 tbsp
-
hoisin sauce2 tbsp
-
garlic cloves finely chopped2
-
iceberg lettuce halved6 leaf
-
Japanese cucumbers cored, cut in thin strips4
-
spring onions white part only, finely chopped1 bunch
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 piece
Πρωτεΐνη
9.1 g
Θερμίδες
1078.8 kJ /
257.8 kcal
Λιπαρά
6.4 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Υδατάνθρακες
41.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
We can Switch to Chef mode in a Flash
18 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKorean beef bowl
1ωρ. 10 λεπτ.
Chicken and caramelised onion sausages
1ωρ. 5 λεπτ.
San bei ji (three cup chicken)
35 λεπτ.
Steak au Poivre
20 λεπτ.
Chicken with yoghurt tahini sauce (Fattet d'jaj)
1ωρ. 10 λεπτ.
Boeuf Bourguignon
11ωρ. 25 λεπτ.
Chinese Pork with Vegetables
1ωρ. 20 λεπτ.
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 λεπτ.
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5ωρ. 5 λεπτ.
Layered Chicken Dinner
2ωρ.
Stuffed Crust Salami Pizza
1ωρ. 50 λεπτ.
Kung Pao Chicken
1ωρ. 5 λεπτ.