Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
beef fillet steak (approx. 180-200 g each, 3 cm thick)4
-
salt2 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
fresh thyme4 sprigs
-
water to submerge bags
-
freshly squeezed lemon juice (from half a lemon)30 g
-
shallots50 g
-
fresh tarragon leaves only1 - 2 sprigs
-
dry white wine50 g
-
white wine vinegar1 tbsp
-
butter cut in pieces, plus 1 tbsp extra for sear frying200 g
-
egg yolks4
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1365.4 mg
Πρωτεΐνη
70.9 g
Θερμίδες
4940.7 kJ /
1180.9 kcal
Λιπαρά
95.7 g
Φυτικές ίνες
0.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
48.6 g
Υδατάνθρακες
4.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

We can Switch to Chef mode in a Flash
15 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGinger sesame oil chicken
25 λεπτ.
Moroccan chicken with couscous
45 λεπτ.
Spiced lamb pie
40 λεπτ.
Lamb saag (Noni Jenkins)
1ωρ. 15 λεπτ.
Beef and Feta Koftas
1ωρ. 20 λεπτ.
Chicken and warm potato salad
55 λεπτ.
Hoisin pork bowl
45 λεπτ.
Fragrant curried mince with tomato salad
40 λεπτ.
Lamb and quinoa stew
1ωρ.
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 λεπτ.
Chinese-style beef stew
3ωρ. 30 λεπτ.
Chicken adobo
30 λεπτ.