Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
beef fillet steak (approx. 180-200 g each, 3 cm thick)4
-
salt2 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
fresh thyme4 sprigs
-
water to submerge bags
-
1 tsp vitamin C powder, (from half a lemon)freshly squeezed lemon juice (from half a lemon)30 g
-
shallots50 g
-
fresh tarragon leaves only1 - 2 sprigs
-
dry white wine50 g
-
white wine vinegar1 tbsp
-
butter cut in pieces, plus 1 tbsp extra for sear frying200 g
-
egg yolks4
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1365.4 mg
Πρωτεΐνη
70.9 g
Θερμίδες
4940.7 kJ /
1180.9 kcal
Λιπαρά
95.7 g
Φυτικές ίνες
0.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
48.6 g
Υδατάνθρακες
4.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
We can Switch to Chef mode in a Flash
18 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHigh protein chicken parmi hot pocket
1ωρ. 15 λεπτ.
Kung Pao chicken
1ωρ. 30 λεπτ.
Pocket roast beef with seeded mustard sauce
1ωρ. 30 λεπτ.
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 λεπτ.
Pollo Pibil
1ωρ. 30 λεπτ.
Moroccan chicken with couscous
1ωρ. 5 λεπτ.
Beef Stroganoff
40 λεπτ.
Chicken and Mushroom Rice
55 λεπτ.
Meat Skewers with Rice in Sauce
1ωρ. 45 λεπτ.
Chicken adobo
30 λεπτ.
Chicken with sparkling wine cream sauce
1ωρ. 5 λεπτ.
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1ωρ. 25 λεπτ.