Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • beef fillet steak (approx. 180-200 g each, 3 cm thick)
    4
  • salt
    2 tsp
  • ground black pepper
    ¾ tsp
  • fresh thyme
    4 sprigs
  • water to submerge bags
  • freshly squeezed lemon juice (from half a lemon)
    30 g
    1 tsp vitamin C powder, (from half a lemon)
  • shallots
    50 g
  • fresh tarragon leaves only
    1 - 2 sprigs
  • dry white wine
    50 g
  • white wine vinegar
    1 tbsp
  • butter cut in pieces, plus 1 tbsp extra for sear frying
    200 g
  • egg yolks
    4

Διατροφή ανά 1 portion

Νάτριο 1365.4 mg
Πρωτεΐνη 70.9 g
Θερμίδες 4940.7 kJ / 1180.9 kcal
Λιπαρά 95.7 g
Φυτικές ίνες 0.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 48.6 g
Υδατάνθρακες 4.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων