Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
2 portions

Υλικά

Fermented red cabbage
  • red cabbage
    300 g
  • salt
    10 g
  • red wine
    200 g
  • sherry vinegar
    100 g
  • sumac
    1 pinch
  • black peppercorns
    2
  • star anise
    ¼ piece
  • clove
    1
  • dried bay leaf
    1
Celeriac purée
  • celeriac peeled, diced
    260 g
  • fresh milk
    130 g
  • double cream (48% fat)
    130 g
  • salt
    5 g
Roasted duck breast
  • water
    3300 g
  • salt
    150 g
  • duck breasts, with skin (approx. 200 g each, trimmed of excess fat)
    2
Finalisation
  • beetroot juice
    70 g
  • cold butter diced, cold
    60 g
  • cornflour (starch)
    10 g
  • water
    10 g

Διατροφή ανά 2 portions

Νάτριο 64751.4 mg
Πρωτεΐνη 83.2 g
Θερμίδες 7678.2 kJ / 1835.1 kcal
Λιπαρά 117.4 g
Φυτικές ίνες 12.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 68.1 g
Υδατάνθρακες 79.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων