Risottata - Mafaldine in cremiger Schwammerl-Tomatensauce

4.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • Parmesan in Stücken (2 cm)
    40 g
  • Speckwürfel
    150 g
  • Champignons, frisch in Scheiben
    100 g
  • ganze Tomaten aus der Dose
    350 g
  • Schlagobers
    200 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    2 TL
    1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l)
  • Salz
    ½ - 1 TL
  • Knoblauch, gemahlen
    1 Prise
    ½ Knoblauchzehe, gehackt
  • Oregano, getrocknet
    1 TL
    ½ TL Oregano, frisch, Blättchen abgezupft, gehackt
  • Chiliflocken, getrocknet
    1 Prise
  • Wasser
    300 g
  • Mafaldine Pasta
    300 g
  • Basilikumblätter, frisch in Stücken, zum Garnieren
    5

Διατροφή ανά 1 Portion

Νάτριο 862 mg
Πρωτεΐνη 12 g
Θερμίδες 1505 kJ / 360 kcal
Λιπαρά 8 g
Φυτικές ίνες 4 g
Κορεσμένα λιπαρά 1 g
Υδατάνθρακες 62 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων