Kokoscurry mit Huhn und Karfiolreis (Low Carb)

4.4 30 βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • Karfiol in Röschen (ca. 4 cm)
    700 g
  • Ingwer, frisch in dünnen Scheiben
    10 - 15 g
  • Knoblauchzehe halbiert
    1
  • Chilis, frisch (προαιρετικό πεδίο) halbiert, etwas mehr in Scheiben geschnitten, zum Garnieren
    1 - 2
  • Zwiebeln halbiert, in Scheiben (0,5 cm)
    200 g
  • Olivenöl
    20 g
  • Tikka-Paste (siehe Tipps)
    90 g
  • Tomatenmark
    30 g
  • Wasser
    100 g
  • Mandeln, gemahlen (siehe Tipps)
    20 g
  • Hühneroberkeulen, ohne Haut, ausgelöst in Stücken (ca. 3 cm)
    500 g
  • Salz
    1 TL
  • Kokosmilch
    90 g
  • Korianderblätter, frisch zum Garnieren

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 Portion

Νάτριο 1015 mg
Πρωτεΐνη 25 g
Θερμίδες 1591 kJ / 380 kcal
Λιπαρά 23 g
Φυτικές ίνες 8 g
Κορεσμένα λιπαρά 7 g
Υδατάνθρακες 23 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων