Pâtes vertes sauce parmesan

Pâtes vertes sauce parmesan

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • 60 g d'épinards frais
  • 400 g de farine de blé semi-complet
  • 2 œufs
  • 2 pincées de sel
  • 80 g d'eau
  • 2 c. à soupe de parmesan râpé
  • 4 c. à soupe de crème fraîche
  • 2 pincées de poivre blanc moulu

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Νάτριο 199.9 mg
Πρωτεΐνη 16.5 g
Θερμίδες 2007.7 kJ / 479.9 kcal
Λιπαρά 10.6 g
Φυτικές ίνες 3.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 5.4 g
Υδατάνθρακες 77.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων