Magret de pato con foie y salsa de Pedro Ximénez

4.3 7 βαθμολογία
Προετοιμασία 2ωρ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
6 raciones

Υλικά

  • 100 g de higos secos (sin el rabito y en mitades)
  • 40 g de azúcar
  • 20 g de vinagre de jerez
  • 200 g de vino Pedro Ximénez
  • 2 magrets de pato
  • 200 g de nata (35% de grasa)
  • 1 pellizco de sal
  • 1 pellizco de pimienta molida
  • 120 - 125 g de foie mi-cuit de pato (en rodajas de 1 cm)

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 ración

Νάτριο 299.7 mg
Πρωτεΐνη 13.8 g
Θερμίδες 1602 kJ / 383 kcal
Λιπαρά 22.9 g
Φυτικές ίνες 1.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 10.6 g
Υδατάνθρακες 23.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων