Solomillo de ternera con salsa bordelesa

4.0 4 βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 raciones

Υλικά

Solomillo asado
  • 1000 - 1200 g de solomillo de ternera (en una pieza)
  • 2 chorrito de aceite de oliva
  • 1 - 2 cucharaditas de romero seco desmenuzado
  • 1 - 2 pellizcos de sal
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
Salsa bordelesa
  • 50 g de mantequilla
  • 30 g de zanahoria en rodajas
  • 50 g de chalotas en mitades
  • 30 g de cebolla en trozos
  • 4 - 5 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
  • 20 g de harina
  • 100 g de agua
  • ½ cucharadita de extracto de buey (Bovril®)
    ½ pastilla de caldo de carne
  • 250 g de vino tinto
  • 1 ramita de tomillo fresco
  • 1 hoja de laurel seca

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 ración

Νάτριο 313.7 mg
Πρωτεΐνη 39.4 g
Θερμίδες 1968 kJ / 470 kcal
Λιπαρά 23.8 g
Φυτικές ίνες 1.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 12.5 g
Υδατάνθρακες 9.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων