Costillar de ternera con glaseado de miel y romero

3.7 3 βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 15 λεπτ.
8 raciones

Υλικά

Glaseado de miel y romero
  • 10 - 12 ramitas de romero fresco
  • 5 ramitas de tomillo fresco
  • 1 cucharada de mostaza
  • 40 g de mantequilla
  • 140 g de miel
Costillar de ternera
  • 3000 - 3500 g de lomo alto de buey en una pieza (ver sugerencia)
  • 1 cucharada de sal gorda
  • 1 cucharadita de pimienta molida
  • romero fresco

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 ración

Νάτριο 344.7 mg
Πρωτεΐνη 88.1 g
Θερμίδες 2610 kJ / 624 kcal
Λιπαρά 23.9 g
Φυτικές ίνες 0.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 10.8 g
Υδατάνθρακες 15.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων