Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano

Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano

4.7 304 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
    100 g
  • di Emmental a pezzi (3 cm)
    100 g
  • di burro a pezzi
    30 g
  • di cipolle bianche a fettine
    400 g
  • di farina tipo 00
    40 g
  • di brodo vegetale bollente
    700 g
    700 g di acqua, + 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di pane tostate
    8 fette

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 537 kcal / 2248 kJ
Πρωτεΐνη 20.5 g
Λιπαρά 36.9 g
Υδατάνθρακες 32.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων