Vellutata di gambi e barbe di finocchi

Vellutata di gambi e barbe di finocchi

4.8 79 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di Parmigiano Reggiano, a pezzi
    50 g
  • cipollotto compresa la parte verde (40 g circa)
    1
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    30 g
  • di finocchi gambi e barbe
    500 g
  • di patata pelata e a cubetti
    150 g
  • di dado per brodo vegetale
    1 cucchiaio
  • di acqua
    400 g
  • di curcuma in polvere (προαιρετικό πεδίο)
    1 cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 162.8 kcal / 680.5 kJ
Πρωτεΐνη 6.6 g
Λιπαρά 11.4 g
Υδατάνθρακες 8.7 g
Φυτικές ίνες 3.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.4 g
Νάτριο 90.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων