Spicy udon noodles with tempeh (Matthew Kenney)

Spicy udon noodles with tempeh (Matthew Kenney)

4.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 40 λεπτ.
6 portions

Υλικά

  • cashews
    155 g
  • water to soak
Paprika Oil
  • extra virgin olive oil
    60 g
  • smoked paprika
    1 ½ tsp
Spicy Cashew Tare
  • hoisin sauce
    155 g
  • miso paste chickpea (see Tips)
    70 g
  • veggie tsuyu (vegetable fond)
    70 g
  • agave syrup
    30 g
  • togarashi powder
    1 tsp
Shiitake Dashi
  • water
    1420 g
  • dried shiitake mushroom thinly sliced
    85 g
  • kombu (approx. 3-4 large sheets)
    15 g
Udon Noodles
  • water
    1420 g
  • extra virgin olive oil to fry
    1 - 2 tbsp
  • tempeh cut into pieces
    170 g
  • red chilli oil
    1 tbsp
  • udon noodle
    340 g
  • edible flowers to garnish

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 674.1 kcal / 2820.3 kJ
Πρωτεΐνη 22.8 g
Λιπαρά 31.8 g
Υδατάνθρακες 80.1 g
Φυτικές ίνες 6.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 5.8 g
Νάτριο 914.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων