
Συσκευές & Αξεσουάρ
Spicy udon noodles with tempeh (Matthew Kenney)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 40 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
cashews155 g
-
water to soak
Paprika Oil
-
extra virgin olive oil60 g
-
smoked paprika1 ½ tsp
Spicy Cashew Tare
-
hoisin sauce155 g
-
miso paste chickpea (see Tips)70 g
-
veggie tsuyu (vegetable fond)70 g
-
agave syrup30 g
-
togarashi powder1 tsp
Shiitake Dashi
-
water1420 g
-
dried shiitake mushroom thinly sliced85 g
-
kombu (approx. 3-4 large sheets)15 g
Udon Noodles
-
water1420 g
-
extra virgin olive oil to fry1 - 2 tbsp
-
tempeh cut into pieces170 g
-
red chilli oil1 tbsp
-
udon noodle340 g
-
edible flowers to garnish
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
674.1 kcal /
2820.3 kJ
Πρωτεΐνη
22.8 g
Λιπαρά
31.8 g
Υδατάνθρακες
80.1 g
Φυτικές ίνες
6.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.8 g
Νάτριο
914.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
13 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTarka dal
30 λεπτ.
Potato and green pea curry
50 λεπτ.
Broccoli mustard pasties
1ωρ. 55 λεπτ.
Falafel with beetroot hommus
20 λεπτ.
Vegan 'pulled pork'
20 λεπτ.
Pizza Margherita
2ωρ. 10 λεπτ.
Curried lentils and steamed pumpkin
1ωρ. 15 λεπτ.
Three-bean shepherd's pie
26ωρ.
Cheese soufflés
30 λεπτ.
Pasta with fennel and tomato sauce
40 λεπτ.
Green goddess pizza
1ωρ. 30 λεπτ.
Leek and cheese tart
1ωρ. 15 λεπτ.