Avocado Tikka (Matthew Kenney)

Avocado Tikka (Matthew Kenney)

3.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ. 25 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ. 5 λεπτ.
8 portions

Υλικά

  • cashews
    225 g
  • water to soak
Curry Leaf Oil
  • fresh curry leaf destemmed
    45 g
  • grapeseed oil
    60 g
  • sea salt
    1 pinch
Curry Leaf Yogurt
  • filtered water
    140 g
  • apple cider vinegar
    30 g
  • agave syrup
    30 g
  • sea salt
    1 tsp
Tikka Sauce
  • extra virgin olive oil
    60 g
  • curry powder
    2 tbsp
  • salt
    1 tsp
  • apple cider vinegar
    2 tbsp
Potato Breads
  • water
    850 g
  • potato peeled and cut into cubes (5 cm)
    425 g
  • fresh curry leaf destemmed (approx. 1 handful)
  • fresh dill (approx. 1 bunch)
    30 g
  • plain flour
    425 g
  • extra virgin olive oil to fry (2 tbsp per batch)
    450 g
  • avocados peeled, cut into wedges
    4
  • micro herb to garnish
  • edible flowers to garnish

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 1170.4 kcal / 4896.7 kJ
Πρωτεΐνη 14.2 g
Λιπαρά 94.3 g
Υδατάνθρακες 73.8 g
Φυτικές ίνες 11.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 14.4 g
Νάτριο 564.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων