
Συσκευές & Αξεσουάρ
Avocado Tikka (Matthew Kenney)
Προετοιμασία 1ωρ. 25 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ. 5 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
cashews225 g
-
water to soak
Curry Leaf Oil
-
fresh curry leaf destemmed45 g
-
grapeseed oil60 g
-
sea salt1 pinch
Curry Leaf Yogurt
-
filtered water140 g
-
apple cider vinegar30 g
-
agave syrup30 g
-
sea salt1 tsp
Tikka Sauce
-
extra virgin olive oil60 g
-
curry powder2 tbsp
-
salt1 tsp
-
apple cider vinegar2 tbsp
Potato Breads
-
water850 g
-
potato peeled and cut into cubes (5 cm)425 g
-
fresh curry leaf destemmed (approx. 1 handful)
-
fresh dill (approx. 1 bunch)30 g
-
plain flour425 g
-
extra virgin olive oil to fry (2 tbsp per batch)450 g
-
avocados peeled, cut into wedges4
-
micro herb to garnish
-
edible flowers to garnish
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
1170.4 kcal /
4896.7 kJ
Πρωτεΐνη
14.2 g
Λιπαρά
94.3 g
Υδατάνθρακες
73.8 g
Φυτικές ίνες
11.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
14.4 g
Νάτριο
564.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
13 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTarka dal
30 min
Potato and green pea curry
50 min
Broccoli mustard pasties
1 godz. 55 min
Falafel with beetroot hommus
20 min
Vegan 'pulled pork'
20 min
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Curried lentils and steamed pumpkin
1 godz. 15 min
Three-bean shepherd's pie
26 godz.
Cheese soufflés
30 min
Pasta with fennel and tomato sauce
40 min
Green goddess pizza
1 godz. 30 min
Leek and cheese tart
1 godz. 15 min