Salmone con miso e salsa gochujiang piccante

Salmone con miso e salsa gochujiang piccante

4.8 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 7ωρ. 30 λεπτ.
10 porzioni

Υλικά

  • 4 spicchi di aglio
  • 40 g di zenzero, radice fresca pelata
  • 80 g di miele
  • 15 g di aceto bianco
  • 60 g di salsa piccante coreana
  • 60 g di miso
  • 20 g di salsa di soia
  • 30 g di olio di sesamo tostato
  • 1 salmone intero eviscerato (circa 2 kg)
  • 4 cucchiai di olio di semi di girasole
  • 200 g di funghi shiitake freschi a fette di 5 mm
  • 2 cucchiai di olio di sesamo tostato
  • 1 rametto di cipollotto a fette di 2 mm
  • semi di sesamo, tostati (προαιρετικό πεδίο) bianchi o neri
  • 2 limoni a spicchi
  • 10 g di erbe aromatiche (προαιρετικό πεδίο)

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 245.8 kcal / 1028.4 kJ
Πρωτεΐνη 10.4 g
Λιπαρά 17.4 g
Υδατάνθρακες 13.4 g
Φυτικές ίνες 1.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.9 g
Νάτριο 583.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων