Salmone con miso e salsa gochujiang piccante

Salmone con miso e salsa gochujiang piccante

4.8 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 7ωρ. 30 λεπτ.
10 porzioni

Υλικά

  • spicchi di aglio
    4
  • di zenzero, radice fresca pelata
    40 g
  • di miele
    80 g
  • di aceto bianco
    15 g
  • di salsa piccante coreana
    60 g
  • di miso
    60 g
  • di salsa di soia
    20 g
  • di olio di sesamo tostato
    30 g
  • salmone intero eviscerato (circa 2 kg)
    1
  • di olio di semi di girasole
    4 cucchiai
  • di funghi shiitake freschi a fette di 5 mm
    200 g
  • di olio di sesamo tostato
    2 cucchiai
  • di cipollotto a fette di 2 mm
    1 rametto
  • semi di sesamo, tostati (προαιρετικό πεδίο) bianchi o neri
  • limoni a spicchi
    2
  • di erbe aromatiche (προαιρετικό πεδίο)
    10 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 245.8 kcal / 1028.4 kJ
Πρωτεΐνη 10.4 g
Λιπαρά 17.4 g
Υδατάνθρακες 13.4 g
Φυτικές ίνες 1.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.9 g
Νάτριο 583.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων